BEL NU: +31 (0)416-540718

Een doordacht 3-delig elektrisch cirkelmaaidek met dito features!

PERSBERICHT

AllTrec maakt de primeur met de MD270.

Het eerste elektrische 3-delige maaidek ter wereld!

Speciaal ontwikkeld voor de nieuwe AllTrec 8015F. Het dek bestaat in totaal uit zeven messen, waarbij elk mes zijn eigen maaimotor heeft. Dit resulteert in een enorm krachtig en zeer efficiënt dek met een maaibreedte van 270cm.

Beide zijdekken kunnen onafhankelijk gelift worden door bediening van DW cilinders via joystick of fingertips.

Met de 67kWh accu is het uithoudingsvermogen van deze machine gigantisch. Het zal niet eenvoudig zijn om de accu in een normale werkdag leeg te krijgen!

Deze nieuwe krachtpatser is een aanvulling op het huidige maaidekken assortiment van AllTrec waarmee werkbreedtes mogelijk zijn van 130cm, 165cm, 195cm en nu dus ook een 270cm.

Bij alle maaidekken wordt door AllTrec het principe “bolt-on” en modulair gebruikt. Met modulair wordt bedoeld dat, waar mogelijk, componenten gebruikt worden die op alle maaidekken hetzelfde zijn. Denk hierbij aan rollen, strips, glijsledes, motoren, messen, wielen, etc. Door de voorkeur te geven aan bolt-on, oftewel geschroefd, zijn de maaidekken zeer onderhoudsvriendelijk. Een éénvoudig in te stellen servicepositie, waarbij het dek in zijn geheel achterover kantelt, draagt hier ook aan bij.

De productie van deze dekken is in volle gang en op verschillende plekken in Europa zult u in de loop van dit jaar de AllTrec 8015F met dit dek in actie kunnen zien. In Nederland zal dit imposante maaidek te zien zijn op de Groene Sector vakbeurs te Hardenberg aankomende Maart. Standnr. 754/756

Nederlandse importeur voor dit product is WeedControl B.V. in Waalwijk. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek en/of kosteloze demonstratie.

EINDE PERSBERICHT

Transportbreedte van slechts 140cm             270cm werkbreedte. Modulaire opbouw en bolt-on componenten.                              Handige servicepositie voor onderhoud