Onkruidbeheer, een heus specialisme

De afgelopen jaren is de markt voor onkruidbestrijding enorm veranderd. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa word het gebruik van chemische stoffen steeds strenger. Na de invoering van het verbod (2016) staat het anno 2021 helaas opnieuw onder vuur. Gelukkig blijft de professional consequent en gelooft de professional simpelweg in de gifvrije manier om het onkruid te beheersen. Gelukkig grijpen ze niet naar oude (veelal achterhaalde) methoden maar met hun blik op de toekomst gericht.

There is NO Planet B, act NOW.
Future is here

Bij Weed Control B.V. bent u aan het juiste adres. Niet alleen ontwikkelen en produceren wij zelf onze eigen WeedControl machines. Ons doel is zeker ook om de professionals op te leiden en kennis over te dragen. De mensen die met de machines moeten werken maken tenslotte het verschil. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor dat uw personeel op een goede manier onkruidbeheer kan uitvoeren. Al onze machines zijn ontwikkeld in samenwerking met de eindgebruiker, zij weten het beste wat er in de praktijk werkt.

Weed Control B.V. is een 100% origineel Nederlandse organisatie. Wij proberen zo dicht mogelijk bij jou als klant- en eindgebruiker te blijven. Alleen met elkaar bereiken we het gewenste einddoel.

Heb je vragen over onkruidbestrijding, regels, wetgeving of andere zaken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Warme groet,

Bert van Loon namens het voltallige team van WeedControl B.V.