BEL NU: +31 (0)416-540718

Specialistisch reinigen -DIBO Hogedruktrailers

Wij zijn een nieuw partnerschap aangegaan met DIBO Reinigingsmachines

Wij zijn trots u te melden dat wij vanaf heden u een compleet pakket machines kunnen aanbieden omtrent “Onkruidbeheer en Reiniging”

Alleen samen komen we verder.

DIBO
Oerdegelijke kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Praktische en zuinige machines, gebouwd met de meest innovatieve technologieën.

Reinigingsmachines die uitblinken in kwaliteit.

WeedControl, uw specialist in gifvrij onkruidbeheer.
Als het gaat om onkruidbeheersing beweren wij alles in huis te hebben om het gewenste resultaat te behalen.
Dan moeten we daar ook aan voldoen!
Wij mistte nog een bepaald specialisme voor het professioneel reinigen van hoog risico gebieden, binnensteden, bushokjes, reinigen van voegen, objecten en andere moeilijk(e) (bereikbare) plaatsen voor de veelal grote en lastig wendbare machines. Wij zijn op zoek gegaan naar de juiste partner en zijn uitgekomen bij DIBO.
Daarom kies ik voor DIBO!
DIBO ontwikkeld en produceert reinigingsmachines en -systemen die hun werk perfect doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen. Oerdegelijke kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik.Praktische en zuinige machines, gebouwd met de meest innovatieve technologieën.
Een mooie samenwerking is tot stand gekomen en wij hopen elkaars diensten te kunnen versterken. Met de komst van DIBO als partner kunnen wij u op alle mogelijke vlakken van dienst zijn.

 “DiBO, … The green power.”
“GREEN”, de kleur van onze reinigingsmachines, symboliseert de energiezuinige en milieubewuste manier waarop DiBO ontwikkelt, produceert en onderneemt, met een hart voor mens én natuur.
“POWER” staat voor onze krachtige, robuuste en oerdegelijke reinigingsmachines, welke we al 40 jaar produceren.
Vanaf heden kunnen wij u ontzorgen als het gaat om onkruidbeheer- en reinigingstechniek!

GROEN, GROENER, GROENST
Een tweetal uitgelicht die volledig aansluiten op onze groene visie, namelijk de JMB-MG hogedruktrailer. Deze werkt op CNG gas en is geschikt voor de zwaardere reinigingsklussen.


Groen reinigen met de JMB-MG hogedruktrailers die volledig functioneren op CNG-gas. De trailer beschikt hiervoor over een Kubota watergekoelde motor op CNG-gas met CAN BUS gestuurde ECU, welke onder controle van de DiBO-sturing alle motorparameters nauwkeurig beheert. Deze motor is ook voorzien van een warmterecuperatiesysteem waarmee het reinigingswater gedeeltelijk wordt voorverwarmd.
Video:

Dan nog de DiBO JMB-ME, een hogedrukreiniger met een watergekoelde elektromotor die aangedreven wordt door een Li-ion batterij van 24,6 kWh. Het batterij-management-systeem (BMS) waarmee de batterij wordt aangestuurd, zorgt ervoor dat deze een lange levensduur kent én haar prestatievermogen behoudt. Nog een pluspunt: dankzij de elektromotor zakt de geluidsproductie van dit model tot ≤75 dB.
Video:

Voor een vrijblijvende demo neem gerust contact met ons op!

Voor meer informatie zie ook https://www.vanloongroentechniek.nl/merk/dibo/

Klik voor het gehele gamma en de huidige aanbiedingen van DIBO
SPRING-Sales-2021_NL