De TRACTION WeedTrac is een compacte, wendbare en multifunctionele 3-wielige werktuigdrager met grote prestaties.

De TRACTION WeedTrac is een compacte, wendbare en multifunctionele 3-wielige werktuigdrager met grote prestaties. De WeedTrac is eenvoudig bedienbaar en geschikt voor vele toepassingen in het (openbaar) groenbeheer, recreatiesector, aannemerij, loonwerk, verhuur ed.

De éénwielige achterwielbesturing zorgt voor een zeer grote wendbaarheid zodat vrijwel haakse bochten kunnen worden genomen. De WeedTrac kan hierdoor ook in kleine ruimten uitstekend uit de voeten. Door een 14 pk Kubota dieselmotor wordt de WeedTrac hydraulisch aangedreven op al zijn wielen. Een sterke afzonderlijke hydropomp zorgt voor het hydraulisch heffen en aandrijven van de werktuigen. Met een hefvermogen tot 350 kg en een olieopbrengst tot 25 liter/minuut is de aanbouw van werktuigen voor vele toepassingen mogelijk.

Door het snelwisselsysteem zijn deze werktuigen snel en gemakkelijk aan- en af te koppelen. De WeedTrac is standaard uitgevoerd met een electrische start, handrem, fronthefinrichting en een dubbelwerkend hydrauliekventiel voor de bediening van de werktuigen.

Optioneel is de WeedTrac leverbaar met een extra dubbelwerkend hydrauliekventiel, stroomregelventiel, stuurbekrachtiging, gazonbanden, grotere wielen, oliekoeler, sperdifferentieel, werkverlichting, achtergewicht, trekhaak en veiligheidsframe (ROPS) met of zonder dak.