Kantensnijden, losfrezen/borstelen en terugblazen in één werkgang.

Voor het verwijderen van over verharding groeiende grasranden is zwaar handmatig of moeizaam mechanisch werk niet meer nodig. Met de Kantensnijfrees kunnen grasranden in één werkgang snel en strak worden afgesneden en losgefreesd, zonder beschadiging van de verharding. De unieke blaasunit zorgt ervoor dat de zojuist afgesneden overbegroeiing op het plantsoen wordt geblazen.

De Kantensnijfrees is direct naast het voorwiel van de WeedTrac geplaatst waardoor verhardingsranden nauwkeurig en rechtlijnig kunnen worden gevolgd, wat garant staat voor een strak resultaat. De Kantensnijfrees is geheel
hydraulisch bedienbaar en heeft een unieke hydraulische diepteregeling, waarmee het zelfs mogelijk is om verhoogde kanten te bewerken.

Door de éénwielige achterwielsturing van de WeedTrac is de combinatie zeer wendbaar en kunnen vrijwel haakse bochten worden genomen terwijl de rechtuit stabiliteit ongeëvenaard is. Het nauwkeurig volgen van de verhardingsranden is hierdoor een eenvoudige klus geworden. Deze lichte en flexibele combinatie is op vrijwel alle plaatsen inzetbaar zonder beschadiging of verzakking van het verhardingsoppervlak.

Voor de WeedTrac werktuigdrager is een uitgebreid programma werktuigen met snelwisselsysteem leverbaar waardoor de WeedTrac multifunctioneel inzetbaar is.