Onkruid groeit overal, dus ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Speciaal daarvoor ontwikkelde Weed Control de AIR Handunit Trailer Pack ter bestrijding van onkruid rond palen en andere obstakels, langs muren en wegranden, onder straatmeubilair en in smalle doorgangen en steegjes. Kortom: ideaal voor binnensteden en voor nabehandeling van grotere onkruidbestrijdingsprojecten.

Effectief en multifunctioneel

De AIR Trailer Pack werkt op basis van hete lucht turbulentie met hoge snelheid. Met een  eigen gewicht onder de 300Kg, op een basisframe met heftruck lepelopname is de installatie eenvoudig te transporteren. De luchtstroom is instelbaar tussen de 190°C en 290°C en is minstens zo effectief als gif of heet water, terwijl het risico op ontbranding verwaarloosbaar is.

De trailerpack is standaard uitgerust met één Air Handunit. Ook is het mogelijk om een tweede Air Handunit te plaatsen, waardoor de trailer pack geschikt is voor twee gebruikers tegelijkertijd.

De werking van de Air serie gaat doormiddel van het verhitten van onkruid. Door de kern van de plant te verhitten, stollen de eiwitten in de plant en springen de cellen kapot waardoor de plant afsterft. U kunt kiezen uit een enkelvoudige AIR Handunit of voor een AIR Handunit XL met dubbele kop. Deze bewerkt per beweging een groter oppervlak.
De Air Trailer Pack is op diverse dragers te monteren, zoals een electrokar, transporter of een pick-up truck.